Watergewenning - Kleuterzwemmen - Zwemmen

Kleuterzwemmen

Wil je jouw kleuter op een speelse en ongedwongen manier laten kennismaken met het zwemplezier? Dan zijn de zwemlessen van de Gezinsbond Tremelo - Baal wat je zoekt. 

Er staan 20 lessen op het programma: we starten op zaterdag 2 oktober en eindigen in de paasvakantie van 2022. Telkens van 10 tot 12.30 uur in het zwembad van Tremelo.

Van watergewenning tot zwemles

Alle deelnemende kinderen worden in groepjes verdeeld. De lesgevers nemen de uiteindelijke beslissing over het groepje waarin je kind zal zwemmen, afhankelijk van zijn/haar zwemniveau. Het exacte uur van de lessen ontvang je na de niveaubepaling. 

Prijs en inschrijven

Als lid van de Gezinsbond betaal je 77 euro per kind dat deelneemt aan de zwemlessen. Niet-leden betalen 92 euro. Inbegrepen in de prijs is de verzekering voor je kind. De toegang tot het zwembad zelf zit niet in de prijs. Die betaal zelf aan de kassa van het zwembad: 1,5 euro per zwembeurt of 1,2 euro als je een abonnement neemt.

Schrijf je kind(eren) in via dit webformulier. Je inschrijving is definitief zodra je het inschrijvingsgeld hebt overgeschreven naar BE83 9300 0829 8315. Vermeld de naam van je kind als mededeling en je lidnummer van de Gezinsbond als je van het ledentarief wilt genieten.

Meer info?

Stuur een e-mail naar Eva Van den broeck: eva1981@skynet.be 

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer nieuws