Watergewenning - Kleuterzwemmen- Zwemlesjes op niveau (vanaf 3 jaar)

Watergewenning - Kleuterzwemmen- Zwemlesjes op niveau

 

Inschrijven? Klik op deze link!

Wil je jouw kleuter of kind op een speelse en ongedwongen manier laten kennismaken met het zwemplezier? Dan zijn de zwemlessen van de Gezinsbond Tremelo - Baal wat je zoekt. 

Er staan 20 lessen op het programma: we starten op 5 oktober 2024 en eindigen op 29 maart 2025. De lesjes duren 30 tot 45 minuten en vinden plaats tussen 10 en 12.30 uur in het zwembad van Tremelo.

Van watergewenning tot zwemles

Alle deelnemende kinderen worden verdeeld in groepjes van 4 tot 6 kinderen. De lesgevers nemen de uiteindelijke beslissing over het groepje waarin je kind zal zwemmen, afhankelijk van zijn/haar zwemniveau. Het exacte uur van de lessen ontvang je na de niveaubepaling. 

Prijs

Als lid van de Gezinsbond betaal je 85 euro per kind dat deelneemt aan de zwemlessen. Niet-leden betalen 120 euro. Inbegrepen in de prijs is de verzekering voor je kind. De toegang tot het zwembad zelf zit niet in de prijs. Die betaal je zelf aan de kassa van het zwembad: 2 euro als je een abonnement neemt.

 

 

Inschrijven

Schrijf je kind(eren) in via dit webformulier. Je inschrijving is definitief zodra je het inschrijvingsgeld hebt overgeschreven naar BE35 9734 1511 1837. Vermeld de naam van je kind als mededeling en je lidnummer van de Gezinsbond als je van het ledentarief wilt genieten.

Meer info?

Stuur een e-mail naar: eva.gezinsbondtremelobaal@gmail.com 

 

Gezinssport Vlaanderen

label

Meer nieuws